Transport – Ta trikken til Bislett

Det er dessverre vanskelig med parkering i området rundt Bilsett stadion: Det er gateparkering men max 2 t mot avgift (unntatt søndag). Erfaringsmessig er det litt slitsamt under eit stevne å måtte flytte bilen gjennom dagen. Vår anbefaling er difor at alle som kan benyttar kollektivtransport til og fra Bislett denne helga ?. Rutene som går til og fra Bislett er rute 17 og 18. og dei stoppar bl.a på Jernbanetorget, Stortorget og Holbergsplass på si ferd gjennom sentrum.

Vi anbefalar alle tilreisande om å laste ned appane Ruter reise (reiseplanlegging og rutetider) og Ruter Billett (billettkjøp) for å betre utøvarlogistikken under stevnet.

Buss 21 passerar og Bislett og køyrer til og fra Aker Brygge over Frogner. Ellers kan man T-banen til og fra Nationalteatertet og Majorstua, men det er da ca 10-12 minutts gange til Bislett stadion frå desse to stasjonane

Dersom ein er avhengig av bil finns det nokon parkeringshus i nærleiken man kan nytte, men det kostar.

Parkeringshus i Underhaugsveien/Bogstadveien.

Parkeringshus i Dalsbergstien Ved coop mega.

Sentrum parkeringshus (tidl Ibsens parkeringshus) like ved St Olavs-plass.

Der er også fleire parkeringshus ved majorstua (Colosseum bl.a) og parkeringsplassar ved Frognerparken

Har man store minibussar, bussar e.l anbefalast det å parkere på innfartsparkeringer eller f.eks på Sognsvann og bruk offentleg transport derifra.

Inngang til Bislett stadion er ved rundkøyringa ved Bislett bad. I inngangsområdet vil det vere moglegheit til å sjå og handle sportsutstyr frå Asics.

Ta gjerne kontakt med oss for tips og råd.